GRON närvärme AB

Energize Your Tomorrow

Om oss

Ett företag med erfarenhet du verkligen kan lita på

Vi har en lång erfarenhet av att designa och projektera samt utföra energientreprenader. Tillsammans har vi över 40 års erfarenhet av energientreprenader. I de flesta av våra energientreprenader finns värmepumpar tillsammans med ett geoenergilager med i vår lösningen.

En grönt landskap reflekteras mot en glasfasad

Pågående projekt

På gång just nu

En man i byggkläder tittar på sin dator

Gron skriver nytt avtal med Pandox

Nytt Geosystem ska förse Vildmarkshotellet med ny grön energi för uppvärmning av hotell och spa/poolområde samt tappvarmvatten.

Värmepumpar 600 kw.
Geo system 43st energi brunnar totalt 13 000 m.

Hörnan av en glasfasad

Gron skriver nytt avtal med Gillesvikfastigheter

Nytt sjövattensystem ska förse Seglar hotellet på Sandhamn med ny grön energi för uppvärmning av hotell och spa/poolområde samt tappvarmvatten. Sjövattensystemet förser värmepumpar med energi. Sjövatten ystemet används här istället för energi brunnar då utrymme saknas för bergvärme.

Värmepumpar 360 kw.
Sjövattensystem.

Senaste projekt

Ett axplock av våra senaste arbeten

Toppen av höghus fotograferat från marken

Blue hotel, Lidingö

Projektering och installation av bergvärmeanläggning med total övervakning med duc och driftbilder. Installerad anläggning på 240 kw som förser utomhus spa, hamam och kyla samt värme, tappvatten till hotellet.

Toppen av höghus fotograferat från marken

Sea Club, Sandhamn

Projektering och installation av bergvärmeanläggning för uppvärmning av värmesystem och tappvatten för 15 villor samt uppvärmning av pool. Installerad anläggning på 100kw.

Toppen av höghus fotograferat från marken

BRF Hornugglan, Östhammar

Projektering och installation av bergvärmeanläggning för uppvärmning av värmesystem och tappvatten för 60 st parhus. Installerad anläggning på 240 kw.

Kontakta oss idag